شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

دیدار امیرعبداللهیان با رهبران مقاومت فلسطین در لبنان

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نشست مفصلی با رهبران گروههای حماس و جهاد اسلامی فلسطینی حاضر در لبنان برگزار کرد. طرفین در این دیدار بر لزوم آزادسازی سرزمین فلسطین از اشغال صهیونیستها تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از سفری دو روزه به دمشق و دیدار با مسئولان سوری به ویژه بشار اسد رئیس جمهور این کشور، بعدازظهر امروز (پنجشنبه) نهم شهریور ماه وارد بیروت شد.

 

شبکه خبری المیادین گزارش داد که امیرعبداللهیان در بیروت، نشست مفصلی با رهبران گروههای حماس و جهاد اسلامی فلسطینی حاضر در لبنان برگزار کرده است. رهبران مقاومت فلسطین تأکید کردند که گزینه مقاومت را برای ملت فلسطین، یک گزینه راهبردی می‌دانند.

 

جهاد اسلامی و حماس خاطر نشان کردند: هیچ عقب‌نشینی در خصوص عملیاتهای مقاومت در کرانه باختری وجود ندارد و این مسئله، در مرحله کنونی، یک اولویت است.

 

امیرعبداللهیان هم به رهبران گروههای مقاومت گفته است که تهران همچنان به راهبرد حمایت از ملت و مقاومت فلسطین و آزادسازی این سرزمین پایبند است. وی همچنین به فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای درباره لزوم حمایت از کرانه باختری اشاره کرد.

 

وی در پایان تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران با قدرت، به حمایت از مقاومت ادامه خواهد داد.

 

تهران خرداد ماه گذشته میزبان گروه‌های مختلف محور مقاومت فلسطین همچون جنبش جهاد اسلامی و جنبش حماس بود. یک هیأت از رهبران حماس به ریاست اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس به تهران سفر کرده بوند. این هیأت دیدارهای متفاوتی با مقامات کشورمان انجام دادند و گفت‌وگو و تبادل نظر پیرامون آخرین تحولات سیاسی و میدانی مربوط به فلسطین داشتند.

 

رهبران جنبش جهاد اسلامی هم دیدار و گفت‌وگویی با رهبر انقلاب داشتند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در دیدار زیاد النَخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و هیأت همراه، ضمن تبریک پیروزی جهاد اسلامی در نبرد اخیر غزه، شرایط امروز رژیم صهیونیستی را در مقایسه با هفتاد سال قبل، بسیار متفاوت دانستند و تأکید کردند: «دشمن صهیونیستی امروز در موضع انفعال و عکس‌العمل است و این شرایط نشان می‌دهد گروه‌های مقاومت و جهاد اسلامی فلسطین، مسیر را به درستی شناخته‌اند و با تدبیر در این مسیر پیش می‌روند.»

 

در این دیدار همچنین النَخاله، ضمن قدردانی از حمایت‌های دائمی جمهوری اسلامی از مردم فلسطین و مبارزات آنها، گزارشی از تحولات اخیر فلسطین اشغالی به ‌ویژه شکست رژیم صهیونیستی در جنگ پنج روزه غزه، شرایط کرانه باختری و دست برتر گروه‌های مقاومت در این منطقه ارائه کرد و گفت: «جهاد اسلامی از جنگ غزه سربلند خارج شد و امیدواریم به زودی شاهد پیروزی نهایی و آزادی قدس شریف باشیم.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر